MAYA 💖

 Ja, vi väntar ju en liten som snart är här med oss! Den här graviditeten bara rusar iväg, jag har knappt förstått att jag är gravid och nu har vi snart den lilla här hos oss. Igår gick jag ju in i vecka 30(!!!) Tiden går läskigt fort och gjort sen dag 1, även om de då var väldigt osäkert i början pga en blödning jag åkte på. 
Men i juni fick vi bekräftat genom tidigt ultraljud att de visst fanns en liten i magen med ett tickande hjärta. 💖
 
 
Och den 27 september var de äntligen dags för de stora ultraljudet, då var jag i vecka 21 och fick se och höra att allt var bra med lillan igen. Vi fick också reda på att det även denna gång är en liten flicka, som redan fått namnet
- Maya 💖
 
 
Stolta tjejer som snart är storasystrar 
Dom bästa man kan ha 💕
 
Annars då? Gick som sagt in i vecka 30 igår och tiden går i rasande fort. Jag har dock de mesta redan förberett och klart inför vad som komma skall. Jag fick ju höra redan tidigt att hon ligger väldigt långt ner, och de kan betyda att hon kan komma tidigare än beräknat och i en rasande fart, haha. Det är väl mest de jag är orolig för, då Moa och My också kom fort, My hann jag ju nästan inte in med så frågan är om vi hinner till BB denna gång, haha. De andra om att hon kommer komma för tidigt är inget jag tagit på så stort allvar då jag också hört de tidigare men gick istället över med båda två. Men vi får väl se hur Maya gör, hon kommer ju när hon är redo men lite läskigt och obehagligt har det ju varit då det ibland känns som en hand eller en fot som snart kommer ut där nere, haha. Ja hon ligger långt ner och gjort sen start, men jag har annars mått finfint förutom att de är jobbigt med längre promenader eller tunga lyft, och alla dessa besök till toan för att kissa...... haha. Men har ju ändå försökt lyssna på BM och tagit det lugnt så hon stannar så länge som möjligt. 
 

Här är magen i vecka 19 
sen sjönk den.. haha. 
Den är inte särskilt stor nu heller och ingen skulle nog tippa på att jag nu idag är i vecka 30. Tror magen ser mindre ut för att hon ligger lågt men också att de sist hos BM tror att hon är mindre än "normalt" men de får vi veta mer säkert 27 december då jag ska in på nytt ultraljud igen. 
Jag har ju dessutom bara gått upp ca 3kg, kanske 4 nu, jag vet inte helt säkert men får se 1 december på nästa besök hos BM. Däremot är det ju en liten vilding i magen som sparkar och verkar ha de gott och så länge hon fortsätter så så är iaf inte jag ett dugg orolig för henne. 


Vi längtar efter lilla Du...... 💓
 
 
 
0 kommentarer