Skitgubbe.

Ända sen jag kom hem har jag varit förbannad på skitgubben som varit här och försökt lagat våran fläkt nere i köket tidigare idag. Han hade tydligen stängt av all ström vilket har resulterat till att min dator kraschat ihop!! Tack så jävla mycket för det!! Usch och fyfan :( Nu har jag i alla fall kopplat in laptopen och spelar musik på högsta volym så nu känns det en aning bättre, fast bara liiiite.

Mamma och Stefan sitter nere och käkar deras blodpudding med bacon just nu. Snuskigt, right?! Själv lagade jag min egna middag lite tidigare - det fick bli spaghetti med någon röra med bland annat körv och majs i. Det såg ut som spya typ, men gott var det faktiskt. Huvudsaken det ;)

Vad jag ska göra nu resten av kvällen vet jag faktiskt inte. När ryggen är på tok för less för att sitta här sen, lär jag väl slänga mig på sängen framför en film istället. Åh, min säng! Jag har saknat den i massor, kommer sova som en liten prinsessa inatt!! Härligt, härligt.

På tal om prinsessor - titta vilken söt sänghimmel jag hittat! Skulle ju vara sååå sött till vaggan och därefter spjälsängen, eller hur!?!



Vill ha, vill ha..
I alla fall nåt liknande :)
1 kommentar