Vilken söndag

När vi hade vaknat till liv här imorse drog vi upp till Häverödal och började packa. Vi hann mycket på kort tid så när vi kände oss klara där för dagen drog vi istället vidare till Uppsala för att gå på IKEA! Hittade en ny tvmöbel då min andra inte kommer få plats på det nya stället.. Lite annat smått skit följde väl också med hem. När vi väl var klara där blev vi tvugna att åka tillbaka till Häverödal igen för att jag glömde ta mått på tvmöbeln jag slängde upp till försäljning. Slängde upp både tvmöbel, soffan och tv-spel och det tog inte lång tid förrän jag hade fått allt sålt.. Haha, bra det i alla fall!! :D 

Väl här hemma kände vi oss helt slut, det blev en kopp kaffe och sen hämta pizza som blev dagens middag. Nyss var jag och lillan ute på promenad i alla fall, skulle ändå möta upp en person lite snabbt så hon fick följa med. Jisses så hon sprang, även om hon är väldigt trött och inte orkade hela vägen... Min stora lilla sessa!! Just nu sitter hon nere i soffan och gosar med mommo, jag ska strax gå ner och göra i ordning välling och sen slänga henne i säng.
 

Lillan var allt annat än glad i bilen på väg hem, hon fick dock smaska på en godisnapp och då blev hon genast gladare förstås. ;) Jag har med andra ord även fått övningskört en hel del idag, det gick bra för att vara med firmabussen. Gillar inte att köra den alls, men ja, det gick bättre idag än igår så man vänjer sig väl ;-) 

Men men, tack och godnatt för idag...
0 kommentarer