Torsdagen

Drog tidigt in till Norrtan och blev där några timmar, hängde på mormors jobb... Tjejerna busade med morbröderna, hoppade massor i hoppborgen och vi åt lunch där. Jag storhandlade även tills på lördag, ska göra smörgåstårtor till lillebror som fyller år då.... 
Väl hemma var det bara slänga in alla kylvaror och dra upp till affären här istället, behövde ju storhandla även hem hit men fick inte med mig allt i Norrtan, blev tungt nog ändå trots att morbror A passade barn under tiden :) Nåja, nu har jag nog allt som behövs till tårtorna iaf, och även mat i kyl och frys ett tag framöver... Skönt! :) 
Tjejerna lekte sen av sig här ute på gården, till middag blev det isterband m. potatis och sås. Sååå gott.. De gillas av alla i lilla familjen, även utav Roxy såklart som tiggde efter mer trots att hon fick en hel kööörv.. Haha, så söt man kan se ut liksom... :-) 
Sen har vi även hunnit med lite lek på rummen och städning, nu är övervåningen i ordning, och redo för att röjas ner igen i morgon.. I morgon och hela helgen är jag nämligen barnvakt till Fiona och Vanessa, de kommer bli full rulle...! Men oj så Mois längtat och tjatat efter denna helg. Det kommer få roligt! Jag hoppas på fint väder så vi mest kan spendera dagarna utomhus. Brukar bli lugnast så.... ;-) 

Idag firar man Valborg också ja, jag började titta upp de tidigare idag men de tänder ju oftast inte brasan förrän runt 20 tiden. Och här ute hos oss hade de varken ponnyridning eller nå annat skoj för barnen, så vi sket i det, att sitta och fara in till Norrtälje igen var inte särskilt lockande. Men nästa år kanske? När min lilla kanske inte lägger sig redan runt 18 tiden... Blir så knäppt med tiderna annars ju. Helt i onödan egentligen.... Men om nått år lär de säkert uppskatta de och då kan vi börja göra de till en slags tradition :-) 

Som sagt... Liten var bestämd på att lägga sig redan kl 17, försökte roa henne men blev mest gnäll fram till 18 då hon fick sig en flaska välling, och de tog inte lång tid förrän storbarnet också ville upp och lägga sig "för att vara pigg i morgon när tjejerna kommer"... Klokt. De sover alltså båda två redan och själv tänkte jag nu ta mig en dusch, sen får jag väl slänga mig på soffan en sväng innan man släcker ner för natten, men är så galet trött i redan, men lägga sig klockan 19? Nja.. Haha... Shit så gammal man börjar bli! 😂😴
0 kommentarer