4e dagen

Ja, se vad duktiga vi ar som aven uppdaterar idag.. Hehe... Klockan ar typ tio pa kvallen har nu och jag och Emma har precis atit en isglass i varmen, medans vi vantade pa tva lediga datorer. Idag har vi mest legat nere vid stranden och badat och solat... Jag har forsokt hallt mig undan solen sa gott det gar, eftersom att jag bade ar brand och har fatt soleksem, inte skoj. Hur som helst, nar vi lag i havet pa vara madrasser sa sag vi en san dar acklig manet, som branns ni vet, skit ackligt. Efter det vagade jag inte bada mer och da fick det bli poolen istalllet, haha.

Grabbarna hyrde en varsin moped idag, och det tankte vi ocksa gora forst, men det blev aldrig sa. Och tur var val det... Dom ar helt galna i trafiken har, kor pa fel sida, tutar hela tiden och ingen anvander saklart hjalm pa huvudet och garna ska dom sitta minst 5 stycken pa EN moped. Galna thailandare, haha. Aja, jag och Emma satt bak pa efter Ante och Jonas, sa akte vi ivag till en butik. Typ blandning mellan lidl och OB, hemma i sverige. Men asch, det fanns inte sa mycket som lockade dar, men blev lite frulle till imorgon. Vad jag skulle komma fram till mest var att jag typ skrek mig hes under farden, haha. Jag trodde vi skulle krocka med en kossa namligen eftersom att dom varnade om att dem kan finnas losa pa den vagen. Plus att jag tyckte Ante korde som en tok, men enligt honom gick det bara 50, hahahaha!

Aja, efter det satt vi bara och spela yatzy osv, men nu skulle resten av folket glo film och sen sussa. Man blir extremt trott av denna varme och vi stiger ju upp mellan 7 och 8 varje morgon, saa ja, trott blir man fram mot kvallen. Nej.... Kramp i fingrarna snart... Hahah! Men innan jag avslutar inlagget kan jag ju ta och tala om att vi troligtvis ska ut och snorkla allihopa imorgon. Det ser vi fram emot! Men det beror pa vadret lite, ar det small hett blir det lite jobbigt, och ligga vid stranden gar nog inte heller imorrn (Alla ar typ branda) hehe, men i varsta fall far vi ta och hitt pa nagot annat istallet.... 

Nej, vad less jag blir... Fick en dator IGEN utan svenska.. Och alla andra ar ju saklart upptagna.. Blir skitjobbigt att skriva, men men, ni kanske hajar halften iaf... Hm, alla mar bra har iallafall och vi har det varmt, skont och underbart har borta och vi hoppas saklart att ni ocksa har det bra dar hemma.., hehe... Ar det fortf. snosnorm! Haha, fragetecken! Kan inte gora fragetecken! Helvete. Pusshej salange =)
0 kommentarer