Skriva av sig.

Jaha, en vecka kvar tills förskolan börjar. Mois är först ut på tisdagen,
lillasyster skolas in så fort Mois är klar. Storbarnet som förstår allt ser verkligen fram emot att börja.... Det är bra! Jag hoppas att båda två kommer att trivas och att de rullar på bra med att skola in dom... Måste märka kläder och skor med klisterlappar jag beställt. Mysan saknar ett regnställ men de är på väg hem .... Borde kolla efter vantar också, och kanske ett fodrat regnställ istället åt henne. My fryser lätt... Mois är tvärtom och svettas istället lätt. Haha ja jo.... Det är ju en djungel bland alla barnkläder och man vill ju att allt ska finnas på plats där så de inte behöver frysa när det är ute. Får gå igenom allt ännu en gång och se vad de kan ha och inte ha.... 
 
Nästa helg är de även första besöket på knatteskutt för Mois, fick precis mejl om att de behöver inneskor. Så de är nått jag måste köpa också, och rätta kläder att "träna" i. Men nå shorts och tröja borde hon redan ha i garderoben. Hon längtar verkligen!! Tror de blir perfekt med en aktivitet i veckan för henne. 
 
Hm ja, en hel del som väntar. Även 5 inbokade besök till talkliniken. Känner stress över att bara tänka på allt. Hon skickar ut tider när barnet är på dagis trots att jag sa att de inte funkar förrän efter 15 om vardagarna. Snurrigt värre, less blir man när allt man säger verkar gå in i ena örat och ut genom de andra. Haha..... Folk verkar ha väldigt svårt att förstå att man är ensam med två barn och inte kan vara på flera ställen samtidigt. Det är verkligen så, likaså att syskon inte får följa med dit eller hit, Nähä? Men om man är ensam och det inte går att lösa med barnvakt så vafan ska man då göra liksom...? Jag kan väl inte vara den enda som är ensam med flera barn, men oftast låter de så på de flesta... Som om de vore enklast i världen att skaffa barnvakt. Jo om man åker ett antal mil så visst, men just i Norrtälje har jag bara mamma eller lillebror och om de är borta eller jobbar samtidigt så är de ju ändå tvär kört. Jag är den där som drar med mig syskonet ändå och de får glo och säga vad de vill, haha. Hittills har de faktiskt funkat rätt bra ändå... Inte för att de uppskattas så värst men vad ska de göra liksom!? 
 
Mm och nu blir förhoppningsvis Sakita såld också, har just nu två familjer som vill komma och träffa henne så de är bara hålla tummarna. Idag har mormorn med sig Smulan till jobbet, så idag är de bara 2 valpar hemma, och så Roxy och Nemo då förstås :-) Jag ska göra en mysig koja åt dom att ha i vardagsrummet, så tänkt att jag ska hinna måla den senare idag.... I huvudet ser de fint och mysigt ut men sen om de blir de i verkligheten också, återstår ju att se.... ;-)
 
Ja nu har jag skrivit av mig. 
Ett snurrigt inlägg som man egentligen borde radera men äsch, 
nu väntas de frukost här och sen vill mina barn idag att jag ska fixa i ordning en hinderbana. Ja vi får se hur de går med det.......... 
 
0 kommentarer