Koh Lanta Imorgon!!

Idag har vi legat nere vid havet. Jag och Robban köpte snorkel sätt, så har simmat runt i havet, men man såg inget roligt där. Haha. Vi har också varit ute på promenad och som vanligt var kameran med, så jag fångade en massa fina bilder. Vi var bort mot ett ställe som dom "sparat", byggt staket runt om osv, efter tsunamin. Men det var för mörkt för att se och kunna ta ngr bilder, men däremot hittade vi en gammal sko som jag fångade på bild. :( usch vad mycket människor vi förlorade i den katastrofen för några år sen. Det är läskigt! Igår köpte vi en ballong av ngt slag, som man tänder på så att den flyger upp mot himlen, jätte högt. Det är en slags symbol för dom som dog i katastrofen. :/ Annars har det mest varit en slappar dag idag, riktigt skönt det med! Vi har precis spelat kort. Plump. För en gång skull kom jag inte sist, utan jag kom tvåa. Wiie. haha!!

Nu är klockan nio på kvällen här. Mamma och Robban är på hotellet och packar lite tills imorgon och jag sitter här. Ska strax dra mig tillbaka jag också för att packa inför morgondagen och sen sova. Vi ska gå upp redan klockan fem imorgonbitti. Taxin kommer hit klockan sex och då ska vi åka bil till Koh Lanta. Ska tydligen ta max tre timmar ungefär. Så vi får väl hoppas på det då! Så ska vi åka hem igen på kvällen runt 7-8 tiden. Så med andra ord har vi en heeel dag att se fram emot tillsammans med Fredrik, Jenny och små kusinerna :) Kul!  

Så vi får väl se om jag kommer till datorn imorgon kväll/natt efter att spenderat dagen och kvällen i Koh Lanta, annars så hörs vi på sönda igen... Tills dess - Ha det finfint !

0 kommentarer