Tisdag!

Blev lite mer pyssel för Moas del tidigare idag, sen bara en massa lek här i hemmet med ungarna. My har vinglat omkring gåendes hela dagen idag typ, nu verkar de släppt på riktigt. :) Så himla roligt, mamman och storasyster har ju längtat massor efter detta!! Duktiga lilla Mysan <3 
Till middag blev det korvstroganoff m ris, kryddade med curry denna gång... Blev ganska starkt men ungarna åt sån tur var som hästar iaf och Moa var väldigt noga med att vi skulle lägga matlåda (= hon vill äta det igen...;))
 
Och nu, nu sover mina barn... My somna runt 18:30 och Moa nu för en liten stund sen bara.... Tidigt, ja, men precis enligt mina planer då vi i morgon ska upp tidigt för att : 
Yeeey, dra en tur med Eckerö linjen! Jag och barnen tillsammans med Tobbe, Anette och lill kussen Max. :) Det blir trevligt! Jag som lovade Moa en tur i somras som aldrig blev av, nu ska hon äntligen få åka "stor båt". Som hon längtar :-) När jag nämnde det ville hon dra iväg nu på bums, haha! 
Men nu ska jag packa inför morgondagen, lägga fram kläder att dra på ungarna i morgon och tänka ut en passande tid att ställa alarm på. (/ Färjan går ju klockan 10 i morgon, från grissel, och vi måste först runt Norrtälje också och lämna av Roxy hos mor min.... Så härligt också att jag alltid är så morgonpigg... Noooot.... Men det blir nog toppen! ;-)
0 kommentarer