Känns som en söndag

Ja, idag är det alltså måndag men det känns verkligen som en söndag. Jag kom inte upp ur sängen förrän halv tolv idag typ - jag hade världens huvudvärk, men efter en värktablett blev det i alla fall bättre så sen dess har jag orkat varit uppe. Hoppas jag inte är påväg att bli sjuk bara, bläää..

Nyss var vi upp till affärn och inhandlade det som saknades dom sista dagarna här ute nu - morfar kommer ju hem på torsdagkväll och vi lämnar väl Vätö på fredagen :) Köpte även vaniljglass och olika frukter idag så ikväll ska vi mumsa i oss fruktsallad m. glass! Göttans. Till middag ikväll blir det köttfärsås m. spaghetti. I köttfärsen ska vi slänga i både champinjoner, minimajs och vattenkastanjer. Låter gott, right? Mhm, menart ;)

Men ja nej, nu ska jag dricka kaffe och fortsätta slöa runt... Som sagt så känns det verkligen som en söndag idag, men vad gör det? Blir dock sängen på dirr efter BB ikväll med tanke på att det blir en tidig morgon ikväll. Emma jobbar uppe i Hallsta, och jag ska med, innan det ska vi dessutom förbi jobbet i Norrtan och hämta varor.. Ossch.. Själv ska jag nog en sväng till lägenheten imorrn och hjälpa Robban riva ännu mer tapeter under tiden som Emma jobbar. Nice!!

Jaja, hörs imorgon någon gång. PUSS
2 kommentarer