Tisdag, speedway.

Ja idag är det tisdag och planerna blev inte riktigt som tänkt. Vi hade först planer på att dra till Kumla på speedway, men vi blev istället hemma. Vi får dock se speedway ikväll i alla fall, fast på tvn. Det duger väl det också, ikväll visar dom väl Västervik-Lejonen, tror jag. Kan väl bli en spännande match?

Nu idag har vi inte gjort så mycket.. Jag och morsi har varit på flygis, och sen har vi mest suttit och druckit kaffe och planerat lite inför dopet, och inte nog med att vi kommer ha Moas dop på min födelsedag, så blir det även bröllop den dagen! Ja, det blev lite krångligt där ett tag att få ihop allt samtidigt, men nu har det löst sig och jag är bombsäker på att det kommer bli en toppen dag i alla fall!

Just nu väntar jag mest på att Moa ska vakna för ett mål mat, men tösen verkar tröttare än tröttast idag. Det känns som att hon inte gjort nåt annat än att ha sovit idag, hehe. Det har hon givetvis inte, men egentligen skulle hon ha ätit för en bra stund sen nu, men om hon inte bestämmer sig för att vakna själv snart, får jag väl se till att pussa henne till liv!!

Jaja, hörs kanske senare igen. Ha en finfin dag. Puss!
2 kommentarer