Sex timmar kvar typ...

Ja, klockan är tolv på natten här nu vilket betyder att det knappt är sex timmar kvar innan bilen kommer för att hämta upp oss, och köra oss till Phukets flygplats. Planet lyfter runt niotiden här och vi kommer landa runt 15:00 i svensk tid, om allt går som det ska, vilket vi såklart håller tummarna för.

Just nu duschar Robban, Jonas och Emma sover, Ante och Mia glor rulle, och mamma? Ja, hon har försvunnit iväg precis, så hon ligger nog och vilar en stund hon med. Själv sitter jag ju här och surfar lite. Har börjat gäspat så inihelvete, så blir nog inte av att dygna för min del inte, utan jag får nog se till att iallafall få mig ett par timmars sömn och då även hoppas på att lyckas sova en del på planet också, så att man på snabbaste och möjligaste sätt kommer in i svensk tid igen. Sex timmars skillnad är ändå rätt mycket :p

Men idag då? Jo, jag och Emma började dagen med lite shopping här nedanför på gatan. Hittade lite presenter till några speciella där hemma :) Därefter blev det av att gå ut för att äta lunch och direkt efter det drog jag och Emma ner till stranden och stekte ett par timmar, medans alla andra drog hem till poolen istället. Vi trodde vi skulle bränna oss galet mycket idag, eftersom att det var så sjukt varmt idag så att man bara kunde ligga i vattnet typ, som inte ens svalkade :p Men hur som... Vi lyckades inte bränna upp oss, vilket var ju bra!

Efter det lirade vi lite kort, låg och slappade i poolen och sen drog iväg för sista middagen här borta. Var gott. Satt sen en stund nere vid vattnet, jag, mamma och Robban. Så härligt att bara sitta där och ha typ hela stranden för sig själv och bara höra vågorna... Underbart. Bestämde oss sen för att ta vår sista oljemassage så vi tre drog iväg på det, medans dom andra var på hotellet och lirade kortspel. Var skönt med massage iaf :) Och sen dess... Nu på kvällsidan, har man mest packat och fixat.

Ja.... Det var det ja. Nu har det gått två veckor och nu väntar en äckligt lång flygresa hem... Usch och blä. Men men, nästa gång vi hörs så är det från Sverige igen! Om vi nu överlever resan, ni får ju liksom.... Hålla tummarna för att vi inte kraschar och även får ett bra avslut på denna semester, hehe....

Puss!
0 kommentarer